Halftones + Zenit Zed @ KC Grad
10.novembra, u četvrtak u KC Gradu koncert će održati dva nesvakidašnja benda domaće scene. Po prvi put deliće binu bendovi Halftones i Zenid Zed.
Za neke je dovoljno da se pomenu dva imena ispred bendova, Suzana Sumrah iz Halftonesa i Kiza Radović sa strane Zenit Zeda, pa da vam bude jasno da će to svakako biti jedinstveno veče muzičara koji preziru šablone i koji se u kakofoniji osrednjosti i plagijata izdvajaju svojom poetikom i ekspresivnim, gotovo vulkanskim nabojem vokalnog izražaja.
Halftonesima će ovo biti prvi koncert posle duže pauze, gde će pored svojih starih hitova Kiss, Sajonara i Radio Kabul, izvesti i potpuno nov materijal sa budućeg albuma. Halftones su Suzana Sumrah, Vlatko Džogović, Luka Matijašević i Nikola Gnjatović.
Zenit Zed je prosle godine u oktobru objavio svoj prvi album Vrt sekunda. Bend je formiran nekoliko godina ranije u sastavu Vera, Kiza i Branka Radović, a od prošle godine kao svog člana podrazumevaju i producenta Vladimira Krkljuša koji je pored snimanja, miksa i mastera uradio i ritam mašine za sve pesme. Drugi album je u najavi, spot za prvi singl je na montiranju i sve to željno očekujemo do kraja novembra. Ovom prilikom pridružili su zvučnoj slici benda i zvuk trube.
Neizmerno su srećni i ponosni što ce nastupiti kao gosti bendu Halftones i raduju se svirci! Vidimo se 10 novembra u KC Gradu.
Vrata KC Grada biće otvorena od 20h.
Od 21:00 nastupiće Zenit Zed a u 22:00 Halftones.
Karta na ulazu je 600dinara, a u predprodaji od 3. novembra,
karte se mogu kupiti na šanku KC Grada, po ceni od 400 dinara.

November 10 @ 20:00
20:00 — 00:00 (4h)

Did you like this? Share it!